Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
warto przeczytać |
słyszałam o programie niebieski delfin. Jest to nowa pułapka internetowa dla dzieci. Szuka się tam dzieci i mlodzież mających depresję. kieruje nimi osoba zwana opiekunem i skłania do różnych zachowań i czynności. W efekcie kończy się to próbą samobójczą. W ostatnim czasie w Lomży były dwa przypadki i to jednego dnia.Rodzice obserwujcie swoje dzieci.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: warto przeczytać |
co za zryty czerep :) to jest Niebieski Wieloryb
|
|
To prawda, pomyliłam się, jest to program Niebieski Wieloryb. Na stronach internetowych można przeczytać co to jest jak się bronić, póki jest czas.Rodzice nie bagatelizujcie tego!
|
|
Masz rację takie coś może być rozprowadzane przez zboków miedzy -narodowych i to ZBOKÓW których celem jest nie doprowadzanie do samobójstwa ale do uzależnienia od siebie w dalszej perspektywie porwań i dokonywania rytualnych zbiorowych gwałtów z uczestnictwem dzieci , Te wypadki samobójstw mogą być takz, wypadkami przy pracy , po prostu aby przejść na dalszy etap uzaleznienia dziecko jest doprowadzane do sytuacji bezwzględnego posłuszeństwa i zmiany psychiki i wówczas te dzieci w których pozostało trochę własnej świadomości nie widzą innego wyjścia niż SAMOBÓJSTWO a te które przechodzą dalej to potencjalni wyselekcjonowani kandytaci do zaproszeń i uczestnictwa w jakiś satanistycznych , lub z inną ideologią mszy gdzie uczestnicy są gwałceni torturowani i zabijani Ku,,wa ostatnio jakoś dużo jest watków z tymi rytuałami , ten nasz zryty dyplomata którego materiały PRZERAZIŁY policjantów przeglądających pliki , jego praktyki z wasną zoną którą zmuszał do uczestnistwa przy pomocy odurzania, potwierdzają to również wątki związane z Magdą ZUK w Egipcie kobieta była tak przerażona ,że śmierć Ona była tego pewna WYBAWIENIEM OD okrucieńctw jakie doznała...Ten wątek narkotykowy w jej stosunku miał na celu uspokojenie jej aby mogła wziąć udział w czymś od którego włosy stają na głowie i jeszcze ta dezinformacja , portal wirtualna polska zamieścił tłumaczenie zmanipulowane zmieniony sens i treść rozmowy mam wrażenie ,że ktoś chodzi i za wszelką cenę zaciera ślady u nas w Polsce bo w Egipcie to zamiatają bez zmrużenia oka Dzisiaj protest pod ambasadą od godz12 - 15
|
|
Ludzie są nagrane filmy które po obejrzeniu 5 minut wywołały u mnie strach i wymioty KOSZMAR
|
|
Mnie i bez tych filmów włos jeży się na głowie kiedy pomyślę co działo się z tą dziewczyną w Egipcie.Dramat.
|
|
Te filmy są dla ludzi o mocnych nerwach .
|
|
I co najciekawsze duże serwery w Polsce i Anglii Irlandi są atakowane przez grupy hakerów usuwających zebrane dane zmienających ich sens , poszukaj ten link co napisałem do prawdziwego tłumaczenia tekstu rozmowy arabów z głównego kompu tara wykasowali , ale rozesłałem pliki do USA i Angli i tylko dlatego zostały w Messengerze Jest dowód na istnienie lokalnych szyfrowanych portali w których odbywa się handel ludżmi i dostarczanie ich na jakieś obrzędy jest to tak pokręcone ,że są tam wątki ze wszystkich wierzeń jakie istniały w dziejach ludzkości Ten spech - weszka nim się nie przejmuj...doczeka się jedziesz na protest w wa-wie
|
|
Sprawę w Polsce prowadzi specjalny zespół międzynarodowej agencji detektywistycznej Lampart , sporządzili raport do Ziobry i Służb o Handlu ludżmi do celów obrzędowych
|
|
Wczoraj zaczęli działać... - wykryto skład Tramadolu( tabletek gwałtu ) w Egipcie Było tego 7,5 miliona sztuk kontener !!!!
|
|
Jest nowe info ,że ten atak hakerski w 70 krajach to to co pisałem wyżej - jeden ze skutków
|
|
Jeszcze raz pogratuluję Ci odwagi i determinacji,tak trzymaj. Ludzie gdyby wiedzieli co dzieje się na świecie, i o tym się nie mówi , umarliby z wrażenia. Ja padłam ofiarą przemocy , dlatego chcę głośno tym mówić i ostrzegać.
|
|
Często powodem ucisku jest wiara. To właśnie dzięki niej dowiedziałam o satanizmie, czarnych mszach, ofiarach składanych z ludzi i zwierząt. Był czas że i ja się bałam.
|
|
Będę wznawiac ten temat, abyście rodzice byli czujni w walce o bezpieczeństwo waszych pociech.
|
|
Co wy gadacie tramadal to środek przeciwbólowy. Tramal po prostu. Zresztą średnio mocny.
|
|
Jak on taki słaby to dlaczego na trzy godziny wyłącza świadomość i pamięć ?
|
|
I duga sprawa ty mnie poprawiasz nazwę nie piszesz o substancji czynnej ja tobie napisałem że policja egipska odkryła sład narkotyków i jakby to były tabletki na ból głowy to telewizji by nie wzywali - to po drugie po trzecie - leki posiadające ten sam skład chemiczny w różnych krajach sprzedawane sa pod różną nazwą - kumasz? Nawet u nas ten sam skład a lek ma kilka nazw tu nie ma lipy tylko do narkotyków wzywają specjalną policję i tv - tak jest u nich i u nas
|
|
Tu masz link do apteki do tramadolu ->https://bazalekow.mp.pl/leki/doctor_subst.html?id=4905 Ja nie napisałam że lek słaby tylko średnio mocny, skąd wiem? Sama stosuje przeciwbólowo. Żadnejświadomości nie wyłącza.
|
|
Moja mama stosowała Kasiu Tramadol przez dłuższy czas na silne bóle, jest to przeciwbólowy środek opioidowy,stosowany nawet przy bólach nowotworowych, bardzo uzależnia, często używany przez młodych ludzi jako środek narkotyczny.
|
|
Pozostawię bez komentarza bo nie próbowałem
|
|
Ok zgodzie się z tym że silny jak ktoś bierze pierwszy raz lub mu wrzucą do drinka(ale pamięci nie kasuje). Ja biorę również tramadol więc wiem
|
|
Kaska ja u nich kupowałem w aptece penicylynę w składzie leku po łacinie ta nazwa jako substancja czynna była natomiast nazwa leku była zupełnie inna niż w Polsce i tak jest i w USA i w Egipcie a to dlatego że handlowcom by się popitoliło
|
|
alkoholu, a może to był skład nielegalnych leków podrobionych czy też nielegalnie importowanych, przemyconych ? u nas, też jak odkryję nielegalną fabrykę szlugów czy też kontrabandę , to wołają telewizję ! tego nie bierzesz pod uwagę ? wszędzie węszysz pijaczyno teorie spiskowe :) haha przypomnieć, jak trzy dni temu tu pisałeś, że \" araby wchodzą ci w komputer\" i na całym świecie ich hakerzy kasują nagrania dotyczące sprawy Magdy Żuk, np. zapis rozmowy Markusa z Magdą ? i jak tu informowałeś, że ty już temu zapobiegasz, ...link co napisałem do prawdziwego tłumaczenia tekstu rozmowy arabów z głównego komputara wykasowali , ale rozesłałem pliki do USA i Angli i tylko dlatego zostały w Messengerze... :)))) Gdy tymczasem, hakerzy przeprowadzili atak w co najmniej 99 krajach. W Wielkiej Brytanii celem stały się szpitale. W Hiszpanii i Rosji sieci telefoniczne. Cyberprzestępcy domagali się okupu w zamian za odblokowanie unieruchomionych komputerów. Hakerzy żądali okupu w zamian za odblokowanie dostępu do sieci teleinformatycznych lub komputerów. I ZNÓW NA DURNIA WYSZEDŁEŚ haha
|
|
Wypełzłeś weszko ozor rozprostować ?
|
|
Nie mam pojęcia Kasiu czy kasuje pamięć, nie brałam takich leków, ogólnie unikam leków, biorę pastylkę bardzo sporadycznie. Moja mama brała i to długo, potem lekarz kazała odstawić, gdyż jak sama stwierdziła te leki mogą powodować uzależnienie psychiczne i fizyczne, a zresztą po jakimś czasie przestał pomagać mojej mamie.
|
|
Ja biorę doraźnie, i dlatego że muszę. To że pigułka gwałtu kasuje pamięci wiem z telewizji, prasy.
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=du0h1WXkp0A&feature=youtu.be&t=14 relacja i wywiad , mówi pan Andrzej Piotrowski z Łomży oglądaj również video na portalu Wolność24.pl http://wolnosc24.pl/2017/05/13/protest-pod-ambasada-egiptu-ludzie-przyszli-zeby-oddac-hold-zmarlej-polce-video/ - piszący na forum pod nickiem Autor: c2h5oh vede temat : http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=395358&t=395358
|
|
hej
|
|
TVP odwołuje występ Dr Misio na festiwalu w Opolu z powodu antyklerykalnego teledysku patrz i słuchaj : DrMisio - Pismo http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/dr-misio-nie-zagra-na-festiwalu-w-opolu-z-powodu-antyklerykalnego-teledysku-pismo-tvp-klip-jest-nieemisyjny-wideo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |