sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Didżej

Może ktoś mi polecic DJ na wesele?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Didżej

zizej skwarka i radio chliew

DJ Ten Co Siedzi Obok

dj winamp

jedyny prawdziwy jasio :}

Rozalia taki temat już był ale podam Ci numery do trzech weselno-bankietowych wodzirejów :) :
Krzysiek - 504132132
Sławek - 509199069
Sławek - 602803239

krzysiek wolf?

Dzięki alvaro:D

Człowieku niebiez na wesele DJ bo potem do końca życia będziesz się żałował DJ jest dobry do klubu nocnego ale nie na wesele weś jakiś zespół zapłacisz drożej trochę ale będziesz miała wesele jak człowiek, naprawdę dobrze radze. Bo po weselu z DJ będziesz zawiedziona. Ale jak chcesz to mogę ci podać nr do zespołu Graja jako zespół a jak maja wolny termin i klient uprze się na DJ to jako DJ. 506297060

maurycy byłeś kiedykolwiek na weselu prowadzonym przez wymienionych przeze mnie ludzi ?

siemka Rozalia kiepska ??????????

byłem rok temu na weselu gdzie prowadził dj i to było najlepsze wesele na jakim byłem, przy stołach była tylko garstka ludzi reszta na sali a muzyka lata 70-80

zygi, popieram. lepsze to niz wiesniackie dp

Polecam DJ Laska , syn Marioli i Staska

;-))

yyy a JA BYM POLECIL DJ OW Z OXYGEN-AGENY

ROD PETERSEN - OSTATNIO PRZENIOSL SIE NA DP I PODUPIASTE KLUBY
ORAZ TEGO MIKE WINA, TEN TO DOPIERO WYMIATA, DP TAK CI ZMIKSUJE ZE HUJOPLONSU DOSTANIESZ ---> WWW.OXYGEN-AGENCY.COM AHAHAHA

y

Do maurycy:

Widac, ze nie byles nigdy na weselu prowadzonym przez Dj-a . Ja bylam i szczerze mowiac bylo o wiele lepiej niz z niektorymi zespolami, ktorzy co chwila robili przerwy itd...
Sama na swoim weselu mialam Dj-a i naprawde bylam zadowolona... Ten Dj robil tez "wyprowadzenie" mlodych... Gdymy miala jeszczez raz robic wesele wzielabym tego samego Dj, ale np. fotografa bym zmienila, bo facet byl do d... i strasznie zaluje, ze Go "wzielam"...

magia_2

Do maurycy:

Widac, ze nie byles nigdy na weselu prowadzonym przez Dj-a . Ja bylam i szczerze mowiac bylo o wiele lepiej niz z niektorymi zespolami, ktorzy co chwila robili przerwy itd...
Sama na swoim weselu mialam Dj-a i naprawde bylam zadowolona... Ten Dj robil tez "wyprowadzenie" mlodych... Gdybym miala jeszczez raz robic wesele wzielabym tego samego Dj-a, ale np. fotografa bym zmienila, bo facet byl do d... i strasznie zaluje, ze Go "wzielam"...

Dodam jeszcze, ze chlopak ma glos przez mikrofon jak zawodowy wodzirej, a i sprzet dobry :-) Zabawy jak i muzyke dobieral tak, ze i starsi i mlodsi bawili sie swietnie, bo parkiet byl caly czas prawie pelen... Nawet rodzinka, ktora tak jak Ty (maurycy) sa przeciw Dj-om (wielcy tradycjonalisci)powiedzieli na koniec, ze jednak mialam racje biorac Dj-a, a nie zespol ,a jesli oni tak mowili to rzeczywiscie im sie spodobalo:-)

Ja nie pamietam nr tel., ale mam e-maila tylko nie wiem czy on sie jeszcze sie tym zajmuje...

magia_2

dj czy wodzirej? bo chyba nie rozumiecie roznicy

Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi

A tu akurat sie zgodzę z hauzerem bo dj nie ma nic wspólnego z "puszczaczem" muzyki na weselu. To całkowicie inna branża i inna praca. Co nie znaczy że jeden jest lepszy od drugiego.
Mniemam że 99% wodzirejów weselnych nie dałoby rady zagrać tego, co robi hauzer - i w drugą stronę dj nie zagra wesela bo po prostu to nie to samo.
Na marginesie, szanuję obie branże, ale taka jest prawda.

Nie widzą bo się tym nie zajmują dla wielu ludzi granie jest graniem i nie wiążą tego z tworzeniem czegoś nowego. Prawda jest taka, że wodzirej sam o sobie często i gęsto - jak nie zawsze - mówi dj, wręcz obraża się jak nazwie się go inaczej. To taki news z d... , ale taka jest prawda. Bez obrazy, bo szanuje każdy zawód i każdą ludzką pracę, ale sprzątaczkę tez można nazwać konserwatorem powierzchni płaskich - tylko po co.
p.s rozalia prawy dolny róg "starszy wątek" takich tematów i pochodnych było naprawdę mnóstwo, wejdź sobie też na stronę www.slub.lomza.pl tam powinno być kilka telefonów

iwona26

Tomek - tak jak w każdej branży są ludzie bardzo dobrzy w tym co robią i tacy mogliby się obrazić gdybyś ich nazwał "puszczaczami", a są i tacy którzy owymi "puszczaczami" są i psują wizerunek ogółowi. Dotyczy to zarówno klubowych DJ jak i weselnych wodzirejów. Wszystko zależy od poziomu umiejętności, oraz również od tego czy czuje się to co się robi, czy to co się robi po prostu się kocha.

Alvaro - ja nie twierdzę że każdy człowiek który prowadzi wesela to "puszczacz". Znam parę osób, które robią to wręcz koncertowo. Natomiast chodzi mi tylko o fakt że co innego być profesjonalnym dejotem na imprezach a co innego prowadzić wesele.

Próbowałem obu branż, w żadnej sobie nie poradziłem ;)

PS Pozdrawiam wszystkich grajków, zarówno weselnych jak i klubowych. Szacunek dla Was, to ciężka praca.

Tomek myślę że jeśłi chodzi o Ciebie to masz problem z tremą,:) skontaktu się ze mną dowolną metodą a udowodnię Ci że potrafisz mimo że uważasz że nie potrafisz :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org